Even voorstellen: projectmanager Thibald en gebiedscoordinator Walter

Even voorstellen: projectmanager Thibald en gebiedscoordinator Walter

30 juli 2018

Tijdens de ontwikkeling van Oostenburg zijn projectmanager Thibald Holscher en gebiedscoördinator Walter van der Vlies veelvuldig aanwezig. We stellen ze graag aan jullie voor.

“Als projectmanager moet ik Oostenburg bouwrijp en woonrijp maken”, zegt Thibald, die is ingehuurd door woningcorporatie Stadgenoot. “Na het woonrijp maken geven we de straten terug aan de gemeente Amsterdam. We hebben met de gemeente afgesproken dat we niet perse het handboek van de gemeente Amsterdam hoeven te volgen. Oostenburg heeft een eigen handboek, want het is toch een bijzonder gebied. We willen de oude uitstraling behouden. Zo blijven de twee blauwe bokken aan de kade. De bestrating kan variëren van betonnen klinkers tot stelconplaten.”

Walter is ingehuurd door de huidige eigenaren van de kavels op Oostenburg, Van Gendthallen BV, Stadswerf Ontwikkeling Oostenburg en Stadgenoot. “We hebben een overkoepelend BLVC-plan voor heel Oostenburg”, licht hij toe. “BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Het komt erop neer dat iedereen die op Oostenburg werkt – zowel de bouwers als de mensen die bij de krant of bij de reiniging werken – dat die 24/7 de werkplek goed en veilig kunnen bereiken.”

Vragen, klachten of ideeën
Voor de aanwezige bedrijven en de bouwer is Walter het aanspreekpunt. Vragen, klachten of ideeën worden serieus afgewogen. “Maar Oostenburgers kunnen ook bij mij terecht wanneer zij zelf verkeersbewegingen hebben – een verbouwing, een verhuizing of een evenement. Laat het bijtijds weten!”, zegt Walter. Neem contact op met Walter via het contactformulier.

Lees hier het volledige artikel uit het Petersburgjournaal #7 door Arnold Korporaal.
Fotografie: Jos Heijnen.

Terug naar actueel